Dj Beamer – Minimal/Minimaltechno, Tech House, Dark Techno míchá coby dj-amatér ve svém volném čase do super setů, které pak najdete na jeho kanálech na Youtube a  Mixcloud.

Beamer
Beamer

Na tohohle mládence jsem narazil někdy v roce 2016 na Youtube. Hledal jsem tenkrát nějaký minimal, aby se mě lépe uklízelo a najel jeho šestihodinový set. Tak vygruntováno jsem ještě neměl 🙂

To, co je tady je jeho aktuálnější produkce a podle mě to je paráda. Jo a další překvapení mě nachystal jeho rapem na soundcloudu. Byl takovým divně znějícím jazykem, který mě připomínal Omegu a taky jo, je to Maďar z Budapešti.

Beamer
Beamer

Na Facebooku o sobě říká: Nejsem DJ, to je jen můj koníček. S hudbou jsem začal asi před 10 lety, Rap a Hip Hop, psal si texty, někdy dělal instrumentálky. Vyvstává otázka, jak jsem přišel k taneční muzice. Můj přítel je Dj, který to dělá už dlouhou dobu (tvorba vlastních skladeb Minimal, Minimaltecho, Tech House, Techno atd.) A líbilo se mi to, proto jsem si začal asi před 5 lety dělat mixy pro zábavu a taky pro dělání lidí šťastnějšími.
Jeho muzika ze mě uý hodně krát happy people udělala.


Tady máte linky na jeho mě známé profily/stránky

[wp_links_page display=“grid“ cols=“3″ orderby=“title“ img_size=“flash-grid“ title_style=“font-weight: bold; text-align: center“]